SON DAKİKA
Tarih : 2018.09.28 14:58:57

Tailwind Havayolları Litvanya’da Havacılık Sektörünün Nabzını Tuttu

Katıldığı uluslararası havacılık fuarlarıyla marka değerini güçlendirmeyi hedefleyen Tailwind Havayolları, Litvanya’da düzenlenen Air Convention 2018’de yerini aldı. Küresel ticari havacılık sektörünün en büyük ve en etkili forumlarından olan Air Convention 2018’de Tailwind sektörün önemli isimleriyle bir araya geldi.

Yakın doğu ülkelerinden ve Avrupa’nın birçok noktasından Türkiye’nin turistik merkezlerine charter uçuşlar gerçekleştiren Tailwind Havayolları, Litvanya’nın Vilnus şehrinde gerçekleşen AIR Convention 2018’e katıldı. 26-27 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenen etkinlik dünyanın pek çok ülkesinden sektör temsilcilerini tek çatı altında topladı. Katıldığı uluslararası organizasyonlar hakkında Tailwind Havayolları Genel Müdürü Mehmet Bostan şunları söyledi: “Havayolu taşımacılığı sektörü ile ilgili dünyanın pek çok yerinde önemli temaslarda bulunuyoruz. Sadece yakın doğu ve Avrupa değil, Afrika’dan Singapur’a kadar Tailwind Havayolları’nı tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Organizasyonlar çerçevesinde potansiyeli bulunan bölgeleri değerlendirmelerimiz arasına alıyoruz. Tüm bu organizasyonlarda yaptığımız görüşmelerle uçuşlarımızı arttırmayı hedefliyoruz.”

Tailwind Havayolları 23-25 Eylül 2018 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde, Uluslararası Ulaştırma Uçağı Ticareti Derneği ISTAT (The International Society of Transport Aircraft Trading) tarafından düzenlenen konferansta yer almıştı. Ticari havacılık sektörüyle ilgili faaliyet gösteren, imalat, bakım, satış, satın alma sigorta ve diğer faaliyetlerde bulunan 5 binden fazla üyeyi temsil eden ISTAT’ta Tailwind Havayolları’da faaliyetlerini anlatarak bölgenin potansiyelini değerlendirdi.

Yazarlar