SON DAKİKA
Tarih : 2020.05.02 15:19:31

Taksicilerden Sağlık Çalışanlarına Lüks Hizmet

İstanbul Taksiciler Kooparatifi sağlık çalışanları için lüks taksileri tahsis etti. Hastanelerin önünde bekleyen lüks taksiler sağlık çalışanlarını ücretsiz olarak evlerine götürüyor. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerine gitmekte sıkıntı yaşayan sağlık çalışanlarının yardımına İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooparatifi koştu. Çalıştıkları hastanenin önünden aldıkları sağlık çalışanlarını lüks taksilerle evlerine ücretsiz götürüyor.

Başhekim taksicilere iftar yemeği verdi İstanbul’da bulunan bir çok hastanenin önünde bekleyerek sağlık çalışanlarını ücretsiz olarak evlerine götüren İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooparatifi şoförlerine Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi iftar yemeği verdi. Sağlık çalışanlarını evlerine götürmek için hastane önünde bekleyen taksi şöförlerini iftara davet eden Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, taksicilere verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.

50 Lüks taksi sağlık çalışanlarının hizmetine verildi İstanbul Taksiciler Kooparatifi Başkanı Fahrettin Can, bu uygulamanın sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı günlerde devam edeceğini söyledi. 50 tane lüks taksiyi sağlık çalışanlarının hizmetine verdiklerini söyleyen Can, “ onlar bizim için canlarını hiçe sayıyorlar. Biz onlar için küçük bir şey yaptık. Kısıtlamanın olduğu günlerde tüm sağlık çalışanlarımızı lüks taksilerle evlerine götüreceğiz” dedi

Yazarlar