SON DAKİKA
Tarih : 2022.05.15 01:04:16

Talpa Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği 64. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Talpa Başkanı Kpt. Plt. R. Okan ÜREKSOY yaptığı yazılı açıklamada Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir.” hedefine ulaşmak için yoğun emek ve mesai harcamaktadır vurgusunu yaptı.

TALPA'nın yaptığı açıklama şu şekilde:

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği olarak 64. Kuruluş yıldönümümüzü kutlamaktan ve bu son derece anlamlı günü siz değerli medya mensupları ile paylaşmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Ülkemizin en eski ve köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan TALPA, her geçen yıl artan üye sayısı, bilgi birikimi, deneyimi, mesleki konulardaki aktif yaklaşımı, sorunlara uygulanabilir çözümler öneren anlayışı ile, sivil havacılığımızı dünyada daha da üst sıralara taşımak amacına katkı sunmakta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir.” hedefine ulaşmak için yoğun emek ve mesai harcamaktadır.

En zor zamanlarında üyesinin yanında olmayı başaran TALPA, bundan böyle de üyelerinin desteği, katkısı ve önerileri ile, en iyiye ulaşmak için yorulmadan çalışmaya devam edecektir. Bugün sadece ülkemizde değil, uluslararası platformlarda da etkin ve görüşleri dikkate alınan bir meslek örgütü olarak ülkemizi, sivil havacılığımızı ve Türk pilotlarını başarı ve gururla temsil etme onurunu sürdürecektir. Türk pilotlarının TALPA’ya sahip çıkarak 64 yıldır dimdik ayakta tutmasının örnek gösterilecek bir başarı hikayesi olduğuna inanıyor, üstlendiğimiz sorumluluğun ağırlığı ve önemini biliyoruz.

Bu düşüncelerle, başta Derneğimizi kuran meslek büyüklerimiz olmak üzere, bugünlere ulaşmasında emek ve mesai veren tüm Başkanlarımıza, yönetim kurullarımıza ve üyelerimize şükranlarımızı sunuyor, ebediyete intikal edenlere rahmet, yaşamını sürdürenlere sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyoruz.

Saygılarımızla

TALPA Yönetim Kurulu adına

Kpt. Plt. R. Okan ÜREKSOY

Yazarlar