SON DAKİKA
Tarih : 2018.11.28 16:54:11

Terörist Uçakta Var Şakası Havalimanını Alarma Geçirdi

Jet Airways ile Kalküta’dan Mumbai’ye gitmek üzere olan uçaktaki Yogvedant Poddar adlı yolcunun yaptığı ”Terörist uçakta” şakası ortalığı ayağa kaldırdı. Jet Airways’in Kalküta-Mumbai seferi için yolcular uçağa bindi, kaptan havalanmaya hazırlanıyordu. Koltukta oturan yolculardan biri, yüzünü kapatıp sosyal medyadan inanılmaz bir mesaj paylaştı.

Snapchat’teki görüntünün altında “Terörist uçuyor, kızların kalbini parçalayacağım” yazıyordu. Mesajı gören bir yolcunun pilota haber vermesiyle havalimanı alarma geçti. Hava kontrol kulesi uçağı durdurdu. Dünya, Hindistan’daki olayı konuşuyor. Kalküta’dan Mumbai’ye gitmek üzere olan uçaktaki Yogvedant Poddar adlı yolcu hemen araçtan indirildi. Apar topar gözaltına alındı.

Sorguya alınan 21 yaşındaki genç önce mesajı inkar etti. Ancak incelenen telefonunda görüntünün bulunmasıyla şaka yaptığını söyledi. Hindistanlı yetkililer, 10 yıl önce Mumbai’yi kana bulayan terör saldırıları nedeniyle teyakkuz durumunda. Geniş çaplı bir aramadan geçirilen yolcu uçağı, bir buçuk saat gecikmeyle havalandı.

Yazarlar