SON DAKİKA
Tarih : 2019.11.25 15:14:15

Turizmciler Corendon Airlines’ın Partisinde Doyasıya Eğlendi

Corendon Airlines, TT Warsaw Turizm Fuarı’nın ilk akşamında turizm profesyonellerini özel bir partiyle buluşturdu. The View Club’da düzenlenen partide Polonya’nın en ünlü DJ’lerinden Groome ve elektronik müziğin özgün ikilisi Novika ve Lex sahne aldı.

Avrupa pazarındaki istikrarlı büyümesini sürdüren Corendon Airlines, Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı TT Warsaw’a Türkiye Pavilyonu’ndaki standıyla katıldı. Çalışmalarını sadece fuara katılımla sınırlamayan Corendon Airlines, Varşova’nın en güzel manzarasına sahip The View Club’ın 32. katındaki roof’unda turizm profesyonellerine özel bir parti verdi.

Renkli görüntülere sahne olan partiye katılanlar, Polonya’nın en ünlü DJ’lerinden, ülkesini Eurovision’da da temsil etmiş Groome’nin ardından elektronik müziğin özgün ikilisi Novika ve Lex ile müziğe ve eğlenceye doydu. Gecenin sunuculuğunu ise MTV’nin sevilen yüzlerinden Odeta Moro yaptı. Corendon Airlines, partide Polonya pazarındaki yeni yatırımları ve yeni hatlarını da tanıttı. Parti The View Club’ın muhteşem manzarası eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Yazarlar