SON DAKİKA
Tarih : 2018.11.02 16:55:43

Turkish Airlines Open 2018 Kazananı Tommy Fleetwood Oldu

Dünyaca ünlü golfçüler Tommy Fleetwood ve Justin Rose, bu kez golf sahasından oldukça farklı bir platformda müthiş bir rekabete imza attılar. Fleetwood’un, Rose'u yenilgiye uğrattığı, Turkish Airlines Open 2018 kapsamında düzenlenen bu özel mini şampiyona, turnuvaya ev sahipliği yapan Regnum Carya Golf & Spa Resort'un muhteşem sahilinde kurulan üç delikte oynandı.

Ryder Kupası takım arkadaşları Fleetwood ve Rose, diğer havayolu şirketlerinden çok daha fazla uluslararası destinasyona erişim sağlayan Türk Hava Yolları’nın uçtuğu bazı destinasyonlardan önemli sembollerin şekli ile tasarlanmış kumdan ikonik heykeller arasındaki mahirane vuruşlarıyla bu alanda da yetenek sergilemiş oldular. Kumdan inşa edilen Mısır Piramitleri, Bali’deki Ulan Danu Bratan Tapınağı ve İstanbul’un en önemli simgelerinden Kız Kulesi şeklinde tasarlanan heykellerin arasında gerçekleştirilen eğlenceli oyunun kazananı Fleetwood’a, galibiyetinin anısına iki business sınıfı uçuş bileti takdim edildi.

Bu yıl altıncısı düzenlenen Turkish Airlines Open’a her yıl düzenli olarak katıldığını belirten Fleetwood şöyle devam etti; “Dünyanın dört bir yanından üç ikonik sembol ile gerçekleştirdiğimiz harika bir deneyim oldu. Kurgu gerçekten şahaneydi. Burası, Toros Dağları ve her şeyiyle olağanüstü bir yer. Turkish Airlines Open turnuvası start aldığı tarihten bu yana burada olmak benim için büyük keyif, business bilet kazandığım iki uçuş ödüllü sahil şampiyonasının kazananı olmak da tabii ki cabası…” dedi. Sahil Şampiyonluğunu, rakibi Tommy Fleetwood’a kaptıran Justin Rose ise; “Bu rekabete sahne olarak böyle bir tercihin kullanılmış olması kesinlikle çok eğlenceli ve müthişti. Umarım bir gün, bugün kaybettiğim şampiyonluğu geri kazanma şansına sahip olurum.” dedi. Turkish Airlines Open 2018’in bir parçası olan bu keyifli etkinlik, geçmiş turnuvalarda gerçekleştirilen Tiger Woods'un Boğaziçi Köprüsü’nden Asya ve Avrupa arasındaki efsanevi vuruşu, dünya rekoru kırılan Drone Golf Şampiyonası ve 2000 yıllık Aspendos Amfitiyatrosu’ndaki gladyatör mücadelesinin devamı niteliğine sahip.

Sahil Şampiyonasına ilişkin görüş paylaşan Türk Hava Yolları Kurumsal İletişim Başkanı Seda Kalyoncu; “Büyüleyici güzellikteki sahil şeridimizde gerçekleşen bu heyecan verici yarışma sayesinde oyuncularımız oldukça farklı bir platformda yeteneklerini test etme imkânı buldular. Turnuva performanslarının yanı sıra, bu eğlenceli yarışma ile de bizlere son derece keyifli anlar yaşatan oyuncularımıza teşekkür ediyor, Türk Hava Yolları Sahil Golf Şampiyonumuz Tommy Fleetwood’u tebrik ediyorum.” dedi. Bugün sivil havacılıkta bir dünya lideri olan ve diğer tüm havayollarından daha fazla ülkeye uçan Türk Hava Yolları, küresel ölçekli golf desteğinde olduğu gibi diğer birçok sponsorluk faaliyetiyle sporun pozitif mesajını tüm dünyaya yaymaya devam ediyor. European Tour’un bir parçası olan Turkish Airlines Open, Turkish Airlines World Golf Cup Amatör Serisi ve Turkish Airlines Challenge’ı hayata geçirmenin yanı sıra bayrak taşıyıcı havayolu, her düzeyde futbol, Turkish Airlines European Professional Club Rugby ve Turkish Airlines EuroLeague Basketball gibi birçok önemli organizasyona sponsorluğunu sürdürüyor.

Yazarlar