SON DAKİKA
Tarih : 2017.06.15 13:25:04

Turkish Cargo Sao Paulo İle Sınırları Aşmaya Devam Ediyor.

Müşterilerine dünyanın 120 ülkesindeki önemli üretim ve ticaret merkezlerine ulaşım imkanı sunan Turkish Cargo kaliteli hizmet ağına Brezilya’nın ve Güney Amerika’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezlerinden biri olan Sao Paulo’yu da ekledi.

Turkish Cargo, Sao Paulo için planladığı tarifeli kargo seferlerine 25 Haziran 2017 tarihi itibariyle başlayacağını duyururken, 2016 yılında toplam 190 Milyar Amerikan Doları ihracat gerçekleştiren Brezilya ihracatının büyük bir kısmını Çin ile yapıyordu. Brezilya, Çin’in yanı sıra birçok Avrupa ve Ortadoğu ülkesine de ürün ihraç ediyor. Genel ihracat ürünleri; makine, elektrik – elektronik ekipmanlar, kimyasal ürünler ve otomotiv parçalarından oluşmakla birlikte, halihazırda bu ürünlerin bir kısmı hava kargo ile ihraç edilmekte ve Türk Hava Yolları’nın uçakları ile taşınıyor. 

Sao Paulo, zengin ürün ve pazar çeşitliliği ile diğer önemli ticaret merkezlerine yakın olması nedeniyle de Turkish Cargo için yüksek potansiyele sahip bir pazar konumundadır. Turkish Cargo’nun Latin Amerika’da güçlü bir interline ağına sahip olması sayesinde bölgenin diğer birçok noktasına da hizmet verilmesi hedeflenmektedir.

Yazarlar