SON DAKİKA
Tarih : 2021.12.17 23:29:03

Türkiye’den Singapur’a Karantinasız Seyahat Başlıyor

16 Aralık 2021 tarihinden itibaren, aşıları tam olan yolcular, VTL (Aşılı Seyahat) uçuşları aracılığıyla Türkiye'den Singapur'a karantinasız ulaşım başlıyor.Singapur Hava Yolları, İstanbul-Singapur arasında haftada 3 kez VTL seferleri gerçekleştirecek.

Bu uçuşlarda Business, Premium Economy ve Economy Class hizmetleri sunulmaktadır. Singapur'a karantinasız seyahate ek olarak, yolcular ayrıca Singapur Changi Havalimanı üzerinden SIA ağındaki 70'ten fazla varış noktasına transit geçiş yapabilirler.

Singapur'un Türkiye Büyükelçisi Jonathon TOW  ve Singapur Hava Yolları Türkiye Genel Müdürü Hongyao HU16 Aralık 2021'deki VTL uçuşunun açılışında hazır bulundu. Sayın Tow ve ailesi aynı zamanda Türkiye'den Singapur'a giden uçaktaki ilk VTL yolcusundan biriydi. Türkiye'deki Singapur Büyükelçisi Jonathan TOW şunları söyledi: Türkiye ve Singapur arasındaki VTL uçuş anlaşmasını görmekten mutluluk duyuyorum. 15 Aralık 2021'den itibaren Türkiye, tam aşılı yolcular için Singapur'a karantinasız hava yolculuğu için uygun 23 ülkeye daha katıldı. VTL, halk sağlığına koruma sağlarken iki ülke arasındaki yolcu trafiğini canlandırmaya yardımcı olacaktır. Hem Singapur'u hem de Türkiye'yi ziyaret eden daha fazla gezgin görmeyi dört gözle bekliyorum. 

Yazarlar