SON DAKİKA
Tarih : 2019.04.26 16:16:50

Uçağı Rötar Yaptı Personele Küfür Etti

İstanbul Havalimanı'nda rötar yapan uçak nedeniyle personele ağır hakaretler edip sözlü saldırıda bulunan yolcu, sosyal medyada gündem oldu. Bodrum yolcusu olduğu belirtilen ve adının F.E. olduğu iddia edilen kadın, uçağın bir saat rötar yaptığını söyledi. Daha sonra hakaretleri sıralayıp sözlü saldırıda bulunan kadın, “Koca kıçını büyütene kadar aklını çalıştır” dedi.

Personelin “Düzgün konuş benimle” tepkisinin üzerine ise kadın “sokak süprüntüsü” deyip tahrikini sürdürdü. Bu kez kendisiyle birlikte bekleyen yolculardan “Ama hanımefendi bu şekilde konuşmanız doğru değil ki, ayıp yani, siz ne yapmaya çalışıyorsunuz” tepkisini gören tacizci kadının, sessiz kaldığı görüldü.

Öte yandan hem yolcuların hemde mesai arkadaşlarının Çelebi Hava Servisi personeline sahip çıkması havacılık sektörünün tarih sayfalarında önemli bir yer aldı. Atlasglobal havayollarının Bodrum uçağında yaşanan yolcu rezaletinin ardından havayolu yer hizmetleri başkanlığı ve müdürleri mağdur olan personelin bu hadisede haklı olduğu konusunda fikir birliğine vardılar.

Yazarlar