SON DAKİKA
Tarih : 2018.08.30 14:35:56

Uçak 24 Yolcuyu Almadan Gitti

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda, hava yolu şirketinin İstanbul seferi için bilet alan 24 yolcu, işlemleri yetişmediği gerekçesiyle uçağa alınmadı. Personel yetersizliğinden şikayet eden yolcular, uçağın kendileri alınmadan kalkış yapmasına tepki gösterdi.

Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'ndan saat 08.20'de hava yolu şirketinin 2751 sefer sayılı İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşu için bilet ayırtan yolcular, check-in işlemlerini yaptırabilmek için alana gelerek, sıra beklemeye başladı. Havalimanındaki 2 personel, iddiaya göre, yolcuların işlemlerini yapmakta yetersiz kalınca sıra uzadı. Saat 08.00'de sistemin kapanması üzerine 24 yolcunun işlemi gerçekleştirilemedi. Hareket saati olan 08.20'de ise check-in işlemleri henüz bitmeyen yolcular beklenmezken, uçak kalkış yaptı.

Havalimanında kalan 24 yolcu, duruma isyan etti. Aralarında yurt dışı aktarmalı biletleri de bulunan yolcular, tepkilerini dile getirdi. Bazı kişiler, terminale giderek, İstanbul'a otobüs bileti alırken, bazıları da biletini sonraki günlere aktardı.

Yazarlar