SON DAKİKA
Tarih : 2023.05.15 17:40:28

Uçak Biletlerinde İptal ve Açığa Alma Rekoru

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması sonrası uçak biletlerinde iptal ve açığa alma rekoru kırıldığı öğrenildi. Vatandaşların 15 Mayıs'a aldıkları biletlerin 29 Mayıs’a ertelediği belirtiliyor. Dün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan oyların yüzde 49,25’ini alırken Millet İttifakı’nın adayı ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun oyu ise yüzde 45,05 oldu. Seçimde Meclis aritmetiği belli olurken Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması bazı vatandaşların planlarının değişmesine neden oldu. Farklı illerden oy vermek için yola çıkan ve seçim sonrası tatil planları yapan vatandaşlar uçak biletlerini değiştirmek zorunda kaldı. Alınan bilgiye göre seçimin ikinci tura kalması nedeniyle bazı vatandaşlar 15 Mayıs’a aldıkları biletlerini 29 Mayıs’a erteledi.

Uçak biletlerinde iptal ve açığa ama rekoru kırıldığı belirtiliyor. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu 28 Mayıs’ta yapılacak. Seçimde en yüksek oyu alan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu seçilmek için yarışacak. Seçimde en yüksek oyu alan isim Cumhurbaşkanı olacak.

Yazarlar