SON DAKİKA
Tarih : 2022.11.09 18:00:11

Uçak Korkusu Olan Küçük Çocuğa Acımadı!

Budapeşte’den İngiltere’ye gerçekleşen bir uçuşta yaşananlar, büyük bir tartışma yarattı. Ailesiyle birlikte seyahat eden ve uçak korkusu bulunan 6 yaşındaki çocuğun cam kenarı için ayrılan biletinin, kadın bir yolcuya da verildiği öğrenildi.

Rezervasyon hatası nedeniyle yaşanan sıkıntıda kadın yolcunun çocuğa gösterdiği tavır ise sosyal medyada tartışmaları da beraberinde getirdi. Hava yolu firmalarında zaman zaman yaşanan koltuk satışlarındaki sorunların son kurbanı, 6 yaşındaki bir çocuk oldu. Avrupa'da faaliyet gösteren Ryanair isimli hava yolu şirketinde yaşanan bir olay, İngiliz gündemine düştü. Ülke basınında yer alan haberlere göre Budapeşte'den İngiltere'ye seyah at eden bir aile, 6 yaşındaki oğulları için cam kenarından bir koltuk satın aldı.

AYNI KOLTUĞU İKİ KERE SATTILAR

Uçuş korkusu bulunan ve seyahat sırasında sadece camdan dışarıyı görebilirse sakinleşen Ryan Bandli isimli küçük çocuk, uçağa binince kötü bir sürprizle karşılaştı. Rezervasyon sırasında yaşanan bir hata nedeniyle cam kenarındaki koltuğun yetişkin bir kadın yolcuya da satıldığı öğrenildi.

Küçük Ryan'ın anne babası, önce kadın yolcudan çocuklarının uçuş sırasında büyük strese girmesi nedeniyle önceliği çocuklarına vermesini rica etti. Kadının, bu isteği reddetmesi üzerine aile, hava yolu görevlilerine başvurdu. Kadın yolcu kadar kendi çocuklarının da cam kenarındaki koltukta hakkı olduğunu belirten ailenin istekleri yanıtsız kaldı.

Yazarlar