SON DAKİKA
Tarih : 2022.01.22 01:31:24

Uçak Seferleri İptal mi? Hangi Uçak Seferleri İptal?

Uçak seferleri iptal mi, sorusu kar yağışı ile olumsuz hava koşullarının etkili olduğu İstanbul'da Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı merkezli uçuşu olan yolcuların gündemine geldi. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem alan THY'nin İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yarın için planlanan 49 uçuşu iptal edildi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, yaptığı açıklamada, "Değerli misafirlerimizin seyahatleri öncesinde uçuşlarının durumunu kontrol etmelerini öneriyoruz" dedi. Uçuşları iptal eden havayolu firmaları ve iptal olan uçuş seferleri havalimanları üzerinden görüntülenecek. İşte, 21-22 Ocak Pegasus ve THY iptal olan uçak seferler listesi Uçuş iptali açıklamalarına 21 Ocak tarihinde yenileri eklendi.

THY ve Pegasus başta olmak üzere birçok hava yolu şirketi İstanbul'daki hava muhalefetinden dolayı bazı uçuşları iptal etti. Türk Hava Yolları(THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İstanbul'da etkisini artırması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçuşlarımız tedbir amaçlı iptal edilmektedir. Değerli misafirlerimizin seyahatleri öncesinde uçuşlarının durumunu kontrol etmelerini öneriyoruz" dedi.

HANGİ UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ?

Türk Hava Yolları(THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul'da bu geceden itibaren etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle bazı uçuşların tedbir amaçlı iptal edildiğini duyurdu. THY'nin İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yarın için planlanan 49 uçuşu iptal edildi. Bunlardan Milano, Köln, Ercan ve Basel olmak üzere karşılıklı 8 uçuş, iç hatlarda ise 41 uçuş iptal edildi. Aşağıda Iptal Edilen Uçuşlar, İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı merkezlidir. Uçuş iptalleri hakkında detaylı bilgi için sayfa altındaki linkleri kullanabilirsiniz.

Yazarlar