SON DAKİKA
Tarih : 2021.05.30 00:42:42

Uçakta Düğün Yapan Hintli Çifte Soruşturma Açıldı

Hindistan’da uçak içinde aileleriyle ve arkadaşlarıyla maskesiz düğün yapan Hintli çifte soruşturma açıldı. Ölümcül ikinci bir koronavirus dalgasının ortasında bulunan Hindistan’da uçak içinde aileleriyle ve arkadaşlarıyla maskesiz düğün yapan Hintli çifte soruşturma açıldı.

Hindistan sivil havacılık yetkilileri, aile ve arkadaşlarla eşliğinde bir çiftin uçuş sırasında evlendiğini gösteren ve sosyal medyada viral olan bir videoyu araştırıyor. Videoda, gelin ve damadın etrafında toplanan ve çoğu maske takmayan konuklar ve fotoğrafçılar görülüyor. Uçak içi düğünün yapıldığı iddia edilen Tamil Nadu eyaletinde, tapınaklar ve toplantı salonları kapalı, düğünler ve diğer sosyal etkinliklere en fazla 50 kişilik katılım sınırı var.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden bir yetkili, SpiceJet’ten güvenlik kurallarını ihlal edenlere karşı şikayette bulunmasının istendiğini ve mürettebatın görevden alındığını söyledi. Yetkili, “Ayrıntılı bir soruşturma yürüteceğiz ve sonuca göre daha fazla önlem alacağız” dedi. SpiceJet sözcüsü, uçağın 23 Mayıs’ta Madurai’deki bir seyahat acentesi tarafından düğünden sonra bir uçuş için kiralandığını belirtti ve Havayolunun Covid güvenlik kurallarını ihlal edenlere karşı harekete geçtiğini söyledi.

Yazarlar