SON DAKİKA
Tarih : 2021.12.28 13:04:16

Uçakta Gergin Anlar! Maskeni Tak Kavgası Kamerada

ABD'de Tampa'dan Atlanta'ya giden bir uçakta çıkan 'maskeni tak' tartışması çevredeki yolcular tarafından anbean kayıt altına alındı. Saldırgan yolcu FBI tarafından gözaltına alındı. ABD'de Patricia Cornwall isimli kadın, Tampa'dan Atlanta'ya giden bir uçakta çıkardığı kavga ile gündemde. 80 yaşında bir yolcuyu maskesini takmadığı gerekçesiyle bağıran kadın kısa sürede uçağın içinde gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Cornwall tarafından uyarılan yolcunun o esnada yemek yediği görülürken, kadının adama vurması, tükürmesi ve küfürler yağdırması ile devreye uçuş ekibi girdi. Delta Havayolları'na ait uçakta çıkan kavga çevredeki yolcular tarafından saniye saniye kayıt altına alındı.

KENDİSİ DE MASKE TAKMIYORDU

Cornwall'ın bu esnada kendisinin de maske takmadığı görüldü. Tartışma sırasında diğer yolcular ve uçuş ekibi üyelerinin de yaralandığı bildirildi. Yolcuların da yardımıyla etkisiz hale getirilen Cornwall, Uçak Hartsfield-Jackson Atlanta Uluslararası Havalimanı'na vardığında güvenlik güçlerine teslim edildi.

Pilotun anonsu sonrası havalimanına gelen FBI ekipleri uçak indikten sonra kadın yolcuyu gözaltına aldı. İngiliz Daily Mail gazetesinin FBI kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, söz konusu yolcu Atlanta'daki Federal Adliye Sarayı'nda hakim karşısına çıkarılacak.

 

https://www.youtube.com/watch?v=F8EddGkDzHg

Yazarlar