SON DAKİKA
Tarih : 2022.04.14 15:22:26

Uçakta Olay Çıkaran Kadına Rekor Ceza! Koli Bandıyla Bağladılar

Uçuşun ortasında sinir krizi geçirerek olay çıkaran, mürettebata saldırarak yolcuların güvenliğini de riske atan kadın, uçuş ekibi tarafından koli bandıyla koltuğa bağlandı. Kadına rekor miktarda para cezası geldi. American Airlines uçağındaki bir kadının mürettebata saldırdığı ve uçuşun ortasında kapıyı açmaya çalıştığı iddia edildi. Olaydan sonra koltuğuna koli bandıyla bağlanan kadın, Federal Havacılık İdaresi tarafından bugüne kadar verilen en büyük para cezası olan 81 bin 950 dolar para cezasına çarptırıldı.

KOLTUĞA BAĞLADILAR

Yolcu, 6 Temmuz 2021'de Dallas'tan Charlotte, Kuzey Carolina'ya giden 1774 sefer sayılı uçuşta olay çıkardıktan sonra koltuğuna bağlandı. Olay videoya alındıktan sonra sosyal medyada yayınlandı ve rezilliğin boyutu daha da büyüdü.

KAOS YARATTI, UÇAK RÖTAR YAPTI

TikTok kullanıcısı @lol.ariee tarafından yayınlanan görüntülerde, uçuş görevlileri yanından geçen yolcularla sakince vedalaşırken, kadının "Sen! Sen! Sen!" diye bağırdığı duyuluyor.

Yaklaşık üç saat rötar yapan uçuş sırasında, görevliler telaşla koşuşturup banyo kapılarını kilitlerken yolcular üstteki bagaj bölmelerinden çantalarını kaptı. Bir anda herkes ayaklandığı için kaos patlak verdi ve pilot yolculardan oturmalarını istedi.

Yazarlar