SON DAKİKA
Tarih : 2022.09.19 14:53:14

Uçakta Sakın Bunu Yapmayın! Bizzat Havayolu Çalışanı Denedi

TikTok'ta yaptığı paylaşımlarla ünlü havayolu çalışanı Suezannaj, uçakta yapılmaması gereken bir hareketi takipçileriyle paylaştı. Havayolu çalışanı olan TikTok fenomeni Suezannaj isimli kişi, uçakta seyahat ederken yolcuların asla şort veya etek giymemesi gerektiğini söyleyerek nedenini bir deneyle gösterdi.

Suezannaj, TikTok’ta yaptığı paylaşımın öncesinde uçağın koltuğunu temizledi ve bakteri bir petri kabına koyarak deneyinin sonuçlarını takipçileriyle paylaştı.

UÇAK KOLTUKLARI NE KADAR TEMİZ?

Suezannaj gönderisine, “Uçak koltuklarının gerçekte ne kadar kirli olduğunu görmek istedim. Bu yüzden bu testi yapmayı kendime görev edindim. İşte uçak koltuklarının temizlik derecesi. Tek başında bir koltukta ne kadar çok bakteri olduğunu görebiliyor musunuz?” notunu ekledi.

UÇAKTA HANGİ KIYAFETLER GİYİLMEMELİ?

Suezannaj daha sonra insanları koltuklara temas edecek giysiler giymemeleri konusunda uyardı ve insanları oturmadan önce koltukları dezenfekte etmeye çağırdı. Suezannaj gönderisinin devamında ise “Kısa kollu gömlek ya da tişört giyme konusu beni düşündürüyor. Kısa şort ya da etek giyen insanları bir kez daha düşünmeye çağırıyorum. Cildiniz bu kirli koltuklara değiyor. Oturmadan önce mutlaka temizleyin” ifadelerini kullandı.

Yazarlar