SON DAKİKA
Tarih : 2023.11.17 15:27:31

Uçakta Şarkı Söylemek İsteyen Amerikalı Grammy Adayı Şarkıcı Susturuldu

Uçakta diğer yolculara şarkı söyleyen Amerikalı Grammy adayı şarkıcı Bobbi Storm, kabin amiri tarafından yerine oturması ve sessiz olması için uyarıldı. Delta Air Lines uçağında yolculara şarkı söyleyen Amerikalı Grammy adayı gospel şarkıcısı Bobbi Storm, kabin amiri tarafından koltuğuna oturması ve sessiz olması konusunda uyarıldı.

Bobbi Storm, daha sonra uçakta yaşananları gösteren bir video kaydını instagram hesabından paylaştı. Videoda Bobbi Storm'un yeni single'ıyla yolculara seranat yapmaya çalıştığı görüldü. Kabin amiri, şarkının uzaması nedeniyle duruma müdahale etti ve şarkıcıdan koltuğuna oturmasını istedi.

Bobbi Storm ise "an itibarıyla Billboard dergisinde liste başı olduğunu" ve iki Grammy adayı olarak 'We Can't Forget Him' adlı şarkıyı diğer yolcularla paylaşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine kabin amiri, "Ben kabin amiriyim, talimatlarıma uymanızı istiyorum. Talimatım, soruma cevap vermeniz. Şu anda sessiz olabilir misiniz? Eğer talimatlarıma uymazsanız, bu uçuşa katılamayacaksınız" dedi.

Yazarlar