SON DAKİKA
Tarih : 2022.06.29 13:06:28

Uçakta Seks Görüntüleri: Tek Tek Gönderdi

Amerika'da South West hava yollarına ait uçakta uçuş sırasında ismi Larry olarak açıklanan bir erkek yolcu Airdropp aracılığı ile bir kadınla ilişkiye girdiği anlara ait fotoğrafları tüm yolculara gönderdi. Yolcular Larry isimli adama sert tepki gösterdi.

Bazı yolcuların şikayeti üzerine uçak iniş yaptıktan sonra FBI görevlileri yolcuyu gözaltına aldı. Görüntülerini yolculara gönderen kişi daha sonra polisler tarafından tutuklandı. Sosyal medya kullanıcısı bir kişi (@DaddyStrange333) seks görüntülerini tüm yolculara gönderen adamı video kaydına alıp TikTok’ta paylaştı.

Videoda Larry isimli kişinin, kendisine tepki gösteren yolculardan özür dilediği görüntülendi. New York Post'un haberine göre, polis olay ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken havayolu şirketi yaptığı açıklamada uçaklarında bu tür davranışlara asla tolerans göstermeyeceklerini açıkladı.

İLK DEĞİL

İsrail’in Başkenti Tel-Aviv’de yer alan Ben Gurion Havalimanı’ndan kalkış yapacak olan Anadolujet yolcu uçağındaki Iphone kullanıcısı yolculara, “airdrop” özelliği ile 2013 ve 2009’da kaza yapan Türk uçaklarının enkaz fotoğrafları gönderilmişti. Uçağın, acil geri dönüş yapmasının ardından. İsrail güvenlik güçleri harekete geçmişti.

Yazarlar