SON DAKİKA
Tarih : 2023.01.24 23:00:30

Uçuş Korkusu Olan Yolcuyu Kabin Memuru Teselli Etti

Delta Havayolları uçağında bir kabin memurunun, uçuş korkusu olan yolcuya yardımı sosyal medyada beğeni topladı. Delta Havayolları'nın Kuzey Carolina Charlotte-Douglas Uluslararası Havaalanı'ndan New York JFK Uluslararası Havaalanı'na yapılan seferinde uçuş korkusu nedeniyle zor anlar yaşayan bir yolcunun yardımına kabin memuru yetişti.

Uçuşun başlamasıyla bir yolcunun oldukça gergin olduğunu farkeden Kabin Memuru Floyd Dean-Shannon, hemen yolcunun yanına gelerek elini tuttu ve sakin olmasını söyledi. Kabin memuru, yolcunun uçuş sırasında duyduğu seslerin normal olduğunu, korkulacak birşey olmadığını söyleyerek, seslerin neden kaynaklandığını tek tek açıkladı. Uzun süre koridorda yolcunun elini tutarak oturan kabin memuru Dean-Shannon, yolcunun sakinleşmesini sağladı.

Bir başka yolcu Molly Simonson Lee tarafından görüntülenerek sosyal medyada paylaşılan bu anlar, ilgi topladı. Paylaşıma yapılan yorumlarda "Toplumda eksik olan şeyin, ihtiyaç duyulan zamanlarda insanlara karşı empati ve nezaket" olduğu vurgulanırken, Delta Havayolları'nın böyle nezaketli çalışanlarına zam yapması gerektiği belirtildi.

Yazarlar