SON DAKİKA
Tarih : 2020.03.17 13:48:04

Uçuş Yasağı Uygulanan Ülke Sayısı 20 Oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Corana Virüsü son durumu hakkında yapmış olduğu bilgilendirme toplantısında uçuş yasağı getirilen ülke sayısını 20 'ye çıkardıklarını duyurdu. Türkiye'nin uçak seferlerini iptal ettiği ülkeler hangileri, uçak seferleri iptal mi son dakika 2020, uçak seferleri iptal olan yerler hangileri, hangi ülkelere uçuş yasaklandı, uçak seferleri iptal edilen ülkelerin isimleri açıklandı.

Bilim Kurulu Toplantısı sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önemli açıklamalarda bulundu. Koranavirüsü tanısı konulan kişi sayısının arttığını ancak testlerin tamamlanmasını beklediklerini belirten Bakan Koca bu gece yarısına kadar son rakamı açıklayacağını duyurdu.

UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ SON DAKİKA 2020!

Sağlık Bakanlığı tarafından alınan kararlar kapsamında aşağıda yer alan listede bulunan 20 ülkeye düzenlenen uçak seferleri uçuşa yasaklandı. Bakan Koca yapmış olduğu açıklamasında "6 ülke daha İngiltere, İsviçre, Suudi Arabistan, Mısır, İrlanda ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne uçuş yasağı getirildi. Toplamda 20 ülkeye uçuş yasağı getirildi.

Pozitif çıkan hasta sayımız arttı. Yurtdışında olan vatandaşlarımıza uyarıda bulunuyorum. Türkiye'ye dönmekte ısrarcı olmayın. Virüsle teması sıfırlamak zorundayız. Çok geçmeden normal hayatlarımıza dönmüş olacağız" diyerek 20 ülkeye uçuş yasağı getirildiğini duyurdu. Bu ülkelere düzenlenecek olan tüm uçak seferleri iptal edildi.

TÜRKİYE'DEN UÇUŞ YASAĞI UYGULANAN 20 ÜLKE HANGİSİ?

1.Almanya

2.Fransa

3.İspanya

4.Norveç

5.Danimarka

6.Belçika

7.Avusturya

8.İsveç

9.Hollanda

10.Çin

11.İran

12.Irak

13.İtalya

14.Güney Kore 15.İngiltere

16İsviçre

17.Suudi Arabistan

18.Mısır

19.İrlanda

20.Birleşik Arap Emirlikleri 

Yazarlar