SON DAKİKA
Tarih : 2021.01.11 15:19:52

Uğur Akkuş, Ebru Şallı’ya Aşkını Göklere Yazdı!

Magazin dünyası Uğur Akkuş'un eşi Ebru Şallı'ya yaptığı romantik jesti konuşuyor. Her fırsatta tatil kaçamağı yapan Ebru Şallı ile Uğur Akkuş, hem iş, hem de tatil için Los Angeles'a gitti. Önceki gün Miami'ye geçen çift yine aşklarıyla gündem oldu. Uğur Akkuş eşi Ebru Şallı'ya yaptığı jestle gönlünü bir kez daha fethetti.

Özel bir uçak kiralayan Uğur Akkuş, kuyruğuna "Dünyanın en güzel kadınısın. Seni seviyorum" diye yazdı. İşte Uğur Akkuş'un Ebru Şallı'ya olan aşkını göklere yazdığı o anlar... Uğur Akkuş'un romantik jesti magazin dünyasını salladı. Herkes Uğur Akkuş'un eşi Ebru Şallı'ya yaptığı romantik jesti konuşuyor. Amerika tatillerine devam eden ünlü çift Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'tan yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Evliliklerinde bir yılı geride bırakan sevilen çift çıktıkları tatillerle aşklarını taze tutmayı sürdürüyor. Uğur Akkuş, Miami'de kiraladığı uçağın kuyruğuna "Ebru Şallı dünyanın en güzel kadınısın. Seni seviyorum" diye yazdırarak eşine olan aşkını adeta dünyaya haykırdı.

Yazarlar