SON DAKİKA
Tarih : 2022.02.03 15:59:59

Ukrayna Hava Yolları 2022 Yazında Uçuş Ağını Genişletiyor

Ukrayna Uluslararası Havayolları (UIA), yaz sezonundan itibaren başlatacağı yeni destinasyonlar ile birlikte pandemi öncesi uçuş ağına tekrar dönmeye hazırlanıyor. Başkent Kiev’deki Boryspil Uluslararası Havalimanı’ndan operasyonlarını gerçekleştiren havayolu, Boeing 777-200ER tipi uçaklar ile New York, Toronto ve Delhi uçuşlarına yeniden başlatacak.

Pandemi sırasındaki kısıtlamalar nedeniyle uçuşlarını yeniden düzenlemek zorunda kalan havayolları bu yaz sezonu ile birlikte uçuşlarını pandemi öncesi seviyelerine çıkarmaya hazırlanıyor. Uzun mesafeli uçuşlarını tekrar başlatmaya hazırlanan Ukrayna Uluslararası Havayolları yaz sezonu ile birlikte uçuş ağını eklediği güzergahlarında bilet satışına başladı.

YENİ ROTALAR

Bu yıl haziran ayından itibaren Kiev’den, Nice, New York, Brüksel, Toronto, Helsinki, Venedik, Kopenhag ,Düsseldorf ,Stockholm, Zürih, Odesa, Vilnius, Lviv, Tel Aviv, Varşova, Budapeşte ve Viyana’ya seferler düzenleyecek olan UIA Alicante ve Oslo olmak üzere tamamen yeni rotalara uçmayı planlıyor.

NEW YORK ve TORONTO SEFERLERİ BAŞLIYOR

Kiev merkezli havayolu 1 Haziran 2022'den itibaren filosundaki Boeing 777-200ER tipi uçaklarla çarşamba ve cumartesi günleri Toronto'ya, 2 Haziran 2022'den itibaren ise pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri olmak üzere New York'a haftada dört sefer yaparak uçuşlarına yeniden başlatacak.

OTUZ NOKTAYA BAĞLANTI

Her iki havalimanından yolcular partner havayolları aracılığı ile Montreal, Ottawa, Winnipeg, Vancouver, Boston, Los Angeles, San Francisco dahil olmak üzere 30'dan fazla noktaya bağlantı yapabilecek

DELHİ SEFERLERİ ARTIYOR

Havayolu şirketi haziran ayından itibaren Kiev ve Delhi arasındaki tarifeli uçuş sayısını da artıracak ve haftada 5 uçuş olarak gerçekleştirecek

YÜKSEK HİJYEN ÖNLEMLERİ UYGULANIYOR

UIA yolcuları, havayolunun resmi internet sitesinden ‘Rezervasyonumu yönet’ sekmesi üzerinden bilet aldığı kabinde uygun koltukları seçme, indirimli ekstra bagaj satın alma ve yemek siparişi verme imkanına da sahip. Şehirlerin ve uçuş programlarının tam listesi havayolunun resmi internet sitesinde bulabilecekler yolcularının memnuniyeti için havayolu şirketi Dünya Sağlık Örgütü, Uluslararası Hava Taşımacılığı Örgütü, Avrupa Havacılık Güvenliği Ajansı, Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi ve Ukrayna Sağlık Bakanlığı ve Devlet'in tavsiyelerine uygun güvenlik standartları ve prosedürlerini eksiksiz uyguluyor.

Yazarlar