SON DAKİKA
Tarih : 2020.01.11 01:41:08

Ukrayna’nın Bir Uçağı Daha Büyük Tehlike Atlattı

Ukrayna hava yollarına ait Boing 737-800 modeli bir uçak Tel Aviv havalimanında ateş aldı. El'Alem kanalına göre, hadisenin yine Ukrayna havayollarına ait bir yolcu uçağın Tahran İmam Humeyni havalimanı etrafında düştüğü sıralarda meydana geldiği ve uçağın sol motorunun ateş aldığı anlaşılıyor.

Habere göre, Tel Aviv havalimanında itfaiyenin derhal motorda çıkan yangını söndürmek için harekete geçtiği bildiriliyor. Kanada başbakanı ve bazı Amerikalı yetkililer Tahran'da teknik arıza sonucu düşen Ukrayna yolcu uçağıyla ilgili sorumluluğu İran'ın üzerine atmaya çalışırken İranlı yetkililer, bu iddiaları reddettiler. Bu arada bugün Filistin topraklarının işgalcisi İsrail’e giden bir uçak Kanada’ya acil iniş yaptı.

İsrail El-Al Havayolları'na ait LY26 sefer sayılı New York-Tel Aviv seferini icra eden Boeing 777 tipi uçak Kanada’nın Halifax Havalimanı'na acil iniş yaptı. İsrail El-Al Havayolları'na ait LY26 sefer sayılı New York-Tel Aviv seferini icra eden Boeing 777 tipi uçak Kanada’nın Halifax Havalimanı'na acil iniş yaptı. Havayolundan, uçağın motorlarından birinde duman tespit edilmesinden dolayı acil iniş yapıldığı yönünde bir açıklama yapılırken, acil iniş sırasında kimsenin yaralanmadığı bilgisi de paylaşıldı.

Yazarlar