SON DAKİKA
Tarih : 2018.08.30 14:46:08

Uzaylıların Talebi Üzerine UFO Havalimanı Yapıldı

İsviçreli Werner Jaisli, Arjantin'de temas kurduğu uzaylıların talebi üzerine UFO'lar için iniş alanı inşa etti. Günün birinde uzaylılar UFO'larına atlayıp Dünya'ya doğru yola çıkarsa bu canlılar nereye konacak?

Mükemmel bir derdini seveyim (ya da ne anlıyorsanız) vakası ile karşı karşıyayız. İsviçreli Werner Jaisli, uzaylıların ricası üzerine Arjantin'de halka ve yıldız figürleri biçiminde UFO iniş alanı inşa etti. Arjantin'in Salta kentine bağlı Cachi köyü yakınlarındaki çöl arazide inşa edilen UFO iniş alanı, birçok komplo teorisyeni tarafından da büyük ilgi görüyor.

Yer seviyesinden bakıldığında herhangi bir anlamı olmayan iniş alanının kuş bakışı görüntüsü şaşkınlık yaratıyor. Jaisli'ye göre Dünya'ya yaklaşan uzaylılar, uzaydan UFO iniş alanını görecek ve bu bölgeye inmek için hazırlıklara başlayacak. Birgün son derece tuhaf bir amaca hizmet edecek bölge, iniş alanını görmek isteyen çok sayıda ziyaretçinin akınına uğruyor.

Arjantinli El Tribuno gazetesine açıklama yapan Jaisli, 24 Kasım 2008 tarihinde komşusu Luis ile Fuerto Alto'da olduğunu, o gece Calchaqui Nehri'nin yaklaşık 200 metre üzerinde parlak iki nesne gördüklerini, nesnelerin katı, çember biçiminde ve metal yapıda olduğunu ve uzaylılarla zihinsel iletişime geçerek onları çağırdığını söyledi. Jaisli'nin açıklamalarına göre uzaylılar 100 metre mesafeye kadar yaklaştı ve ikilinin üzerine parlak ışın gönderdi. Jaisli bu ışının, iniş alanı inşası için bir tür emir olduğuna inanıyor. 2008 yılında uzaylıların mesajını alan Jaisli, 36 noktadan oluşan 48 metre çapında yıldız figürü oluşturmak için kolları sıvadı.

Onca teknolojiyi üretip Dünya'ya kadar gelebilen uzaylıların, gezegene iniş için insan yapımı bir tesise ihtiyaç duyup duymadığı ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Yazarlar