SON DAKİKA
Tarih : 2022.11.09 14:18:11

Virgin Australia ve Singapur Hava Yolları, Anlaşma İmzaladı

Uzun süredir devam eden ittifak ortakları Virgin Australia ve Singapur Hava Yolları, Virgin Australia ortak uçuşlarının Singapur Hava Yolları'nın küresel ağındaki bir dizi varış noktasına satışına yeniden başladı. Anında yürürlüğe giren duyuru, yolcuların Avustralya, Asya, Afrika, Avrupa ve ötesinde sorunsuz seyahat için doğrudan virginaustralia.com üzerinden rezervasyon yapabileceğini gösteriyor.

Bu yılın başlarında KrisFlyer ve Velocity üyeleri için ödül bilet rezervasyonlarının ve kilometre/Puan dönüşümünün yeniden başlamasının ardından bir sonraki adım taşıyıcının ortaklığını pandemi öncesi operasyonlara döndürmesi şeklinde devam ediyor. Mil ve Puan kazanımları pandemi boyunca değişmeden kalırken, bugünkü duyuru, uluslararası seyahat talebi artmaya devam ettikçe müşteriler için ortaklığın tüm avantajlarını yeniden ortaya çıkarıyor. 2011'de stratejik bir ortaklık kurduklarından bu yana, Virgin Australia ve Singapur Hava Yolları, COVID-19 pandemisinin başlangıcından önce yolcular için avantajlarını güçlendirmeye devam ederek dünyanın en faydalı sık uçan yolcu programı bağlantılarından birini sağladı. Ortaklık sayesinde, yolcular artık her iki hava yolunun uçuş ağları üzerinden çok sayıda uluslararası ve yerel varış noktasına erişebiliyor ve bu da kusursuz bağlantı seçenekleriyle dolu bir seyahat dünyası yaratıyor.

Virgin Australia Grup Baş Strateji ve Dönüşüm Sorumlusu Bay Alistair Hartley, ortaklığın pandemi öncesi operasyonlara geri döndüğünü görmekten heyecan duyduğunu söyledi. “Singapur Hava Yolları, on yılı aşkın bir süredir Virgin Australia'nın değerli bir ortağıdır ve müşterilerimiz için daha sorunsuz bir rezervasyon deneyimi yaratarak ortak uçuşların satışını yeniden başlatmaktan heyecan duyuyoruz.

Yazarlar