SON DAKİKA
Tarih : 2019.06.25 13:02:16

Vizyon Havacılık Uçuş Akademisine Önemli Transfer

Vizyon Havacılık Uçuş Akademisi, pilotaj eğitiminde ana aktörlerden birisi olmaya emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz haftalarda CPL(Commercial Pilot License) ve IR(Instrument Rating) yetkisini de alan Vizyon Havacılık Uçuş Akademisi, başta tam donanımlı Eğitim Müdürü ve Baş Uçuş Öğretmeni olmak üzere yeni uçuş eğitmenlerini de bünyesine kattı.

Önümüzdeki haftalarda çok motor ve gece uçuş yetkisini de almayı hedeflediklerini dile gertiren Genel Müdür Ferhat Yenibertiz, yaz sonuna kadar Türkiye’de entegre eğitim verebilen sayılı okullardan birisi olacaklarını belirtti. Yenibertiz, şimdiden en başta THY ve PEGASUS olmak üzere tüm havayolu şirketleri ile öğrenci grupları için şifai görüşmelerin başladığını, birçok üniversite ile de işbirliği ve protokol hazırlıklarının devam ettiğini dile getirdi.

Eğitim ve Baş Uçuş öğretmeni olarak atanan Ersin Teke, Eğitim Müdür Yardımcısı ve Uçuş Öğretmeni Bora Karaoğlu, Uçuş Öğretmeni Gürkan Dincel ve Uçuş Ekip Planlama Koordinasyon Şefi Ali Ustaoğlu’nu Vizyon Havacılık ailesinde görmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Yenibertiz, kısa süre içerisindeTürkiye’nin en istikrarlı büyüyen ve çalışılmak istenen seçkin okullarından birisi olacaklarını dile getirdi.

Vizyon Havacılık, Kapadokya’da hazırladığı büyük tesis ve sahibi olduğu yeni eğitim uçakları ile ne kadar iddalı olduğunu göstermişti. Ancak ülkemizin en büyük problemi olan uzun soluklu ve istikrarlı eğitim kadrosunu sağlama ve sürekli kılma problemine karşı kendi eğitmenlerini de yetiştirecekleri programlara başlayacaklarını dile getiren Yenibertiz, bu programların bugünden yarına çok kıymetli yatırımlar olacağını da belirtti.

Yazarlar