SON DAKİKA
Tarih : 2022.04.26 13:32:54

YOTEL İstanbul Havalimanı, 2021 Yılın YOTEL’i Ödülünü Aldı

YOTEL İstanbul Havalimanı, Küresel olarak tüm YOTEL’lerin arasından yılın YOTEL’i ödülüne layık görüldü. İstanbul Havalimanı ana terminali içerisinde kara tarafında YOTEL ve hava tarafında YOTELAIR otelleriyle faaliyet gösteren YOTEL Istanbul Havalimanı, 2021 yılında verilmeye başlanan YOSCAR ödüllerinde yılın YOTEL’i, En iyi Müşteri deneyimi veren oteli ve Sürdürülebilirlik, Çevre ödülleri ile birlikte 3 ödüle layık görüldü.

YOTEL’in sunduğu en iyiyi kutlayan ödül, marka değerlerini ve operasyonel mükemmelliği sergiliyor. Birinci sınıf lüks havayolu seyahati kavramını fonksiyonel, modern ve yüksek teknolojik alt yapı ile birleştirerek kendine özgü bir tasarım anlayışına sahip olan YOTEL, İstanbul Havalimanında yer alan kara tarafındaki otelinde 171 oda ile, hava tarafındaki YOTELAIR’de ise 280 oda olmak üzere iki ayrı birimde toplam 451 oda ile premium ve birinci sınıf süitlerde misafirlerini ağırlıyor. Tasarımı ve kullandığı teknolojiyle geleneksel otellerden ayrışan YOTEL, bu iki unsuru akıllıca kullanarak geliştirilen rahatlık ve konforun yanı sıra, yenilikçi deneyimlerle misafirlerimize ihtiyaç duydukları her şeyi sunuyor. Lüks otellerin vazgeçilmez unsurlarını daha küçük alanlara akılcı bir şekilde taşıyarak birinci sınıf lüks kabin konseptini konaklama deneyimine taşıyan ve yolcu ihtiyaçlarını merkeze alarak tasarlanan YOTEL, ortak çalışma, toplantı ve spor alanları ile talep gören lokasyonlarda değer ve topluluk duygusu sunuyor.

Premium odalarda YOTEL’in özel ayarlanabilir SmartBedTM yatakları, canlandırıcı yağmur duşları, akıllı TV'ler, çoklu güç ve USB noktaları ve kolay bağlantı özellikleri bulunuyor. İstanbul Havalimanı 7 numaralı giriş kapısının hemen karşısında konumlanan YOTEL İstanbul Havalimanı, kara tarafında, güvenlik ve pasaport kontrolünden hemen önce kolay erişim imkanı sağlıyor. Odalarında modern, stil sahibi ve minimal konsepte sahip YOTEL İstanbul Havalimanı; geleneksel Türk mutfağının yanında, uluslararası lezzetlerde sunan menüsüyle Komyuniti Restaurant’a ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, 200 kişiye kadar ağırlama kapasitesi bulunan toplantı salonları ve formunu korumaya titizlik gösterenler için bir GYM alanı sunan YOTEL, havalimanında oluşabilecek ihtiyaçlar doğrultusunda alternatif oluşturuyor. Erken saatte ya da ertelenen uçuşları olanlar kara tarafındaki YOTEL Istanbul’u tercih edebilecekleri gibi, uluslararası aktarma uçuşunu bekleyen ya da önceden check-in’lerini yaparak bagajlarını vermiş ve pasaport kontrolünden geçmiş yolcular için de uçak kalkış kapılarından sadece birkaç dakika uzaklıkta konumlanan YOTELAIR İstanbul, dinlenmek, verimli bir uyku uyumak veya sadece tazelenmek isteyenleri ağırlıyor.

Duty free alanındaki alışveriş noktalarına yakın konumlanan YOTELAIR İstanbul, istenirse bir gün ya da sadece birkaç saat geçirmek için ziyaret edenlere seyahatlerinde güvenli, eğlenceli ve konforlu bir “mola” sunuyor. İhtiyacı konaklamak yerine sadece tazelenmek olanlar ise, YOTELAIR İstanbul’un dilerse sadece Lounge alanından ve burada bulunan “yağmur duşları”ndan yararlanabiliyor. Erken uçuşlar, aktarmalı seyahatlerdeki beklemeler ya da uçuşlardaki beklenmedik gecikmeler gibi nedenlerle İstanbul Havalimanı’nda uzun zaman geçirmek durumunda kalan yolcular için YOTEL ve YOTELAIR İstanbul konforlu, güvenli ve fonksiyonel çözümlere sahip.

Yazarlar