SON DAKİKA
Tarih : 2017.08.29 12:54:22

Yangın İle İlgili Detaylar Gelmeye Başladı

Van Ferit Melen Havalimanı'nın Giden Yolcu bölümünün ön tarafı alevlere teslim oldu. Yangın sırasında bir havalimanı çalışanı dumandan zehirlendi. Yangın itfaiye ekipleri müdahalesiyle kısa sürede söndürülürken uçuşların saat 13.00 kadar ertelendiği bildirildi.

BİR ÇALIŞAN DUMANDAN ZEHİRLENDİ

Van Ferit Melen Havalimanı'nın iç hatlar yolcu girişinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Havalimanı ve Van Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekiplerince müdahale edilen yangın söndürüldü. Yangında karbonmonoksit gazından etkilenen havalimanında görevli teknisyen Hüseyin Yalçın, ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

TÜM UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ

İç hatlar yolcu girişinde de hasar oluştu. Bu arada havalimanındaki tüm uçuşların saat 13.00'e kadar ertelendiği öğrenildi. Havalimanı itfaiyesi ile Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına aldı. Ayrıca alana inecek uçakların çevre illere yönlendirildiğini, yangının tamamen söndürüldüğünü söyledi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Yazarlar