SON DAKİKA
Tarih : 2018.11.06 18:24:15

Yarışmaya Katılacak Gençlerden Canlı Performans

Önümüzdeki yıl 22. düzenlenecek olan Fizy Liseler Arası Müzik Yarışmasında Özel Yalova Uzmanlar Kolejini temsil edecek öğrenci grubu Cumhuriyet Balosu etkinliğinde verdiği konserle izleyenleri hayran bıraktılar.

Kendi besteleri de olan öğrenci grubunun söylediği şarkılar tam not alırken yapılacak yarışmada da iddialı olduklarını kanıtladılar. Altı kişiden oluşan müzik grubunda Nisan Çiçek ve Atahan Kahraman (Solist), Baran Buğday (Elektro Gitar), Murat Efe Yağmur (Elekro Gitar), Caner Eldutar (Davul), Oğuz Kaan Özcan(Bass Gitar) bulunuyor. Deneyimli müzik öğretmenleri tarafından uzun süredir çalışmalarını sürdüren grubun şarkıları daha çok popiler müziğin önemli eserlerinden oluşuyor.

Özel Yalova Uzmanlar Koleji Müdürü Esra Seven "Uzmanlar Koleji müzik grubundaki öğrencilerin daha önce de liseler arası müzik yarışmasına katıldığını ayrıca Yalova'da birçok güzel mekanda ve halka açık organizasyonlarda sahne aldıklarını, müzik grubunun Yalova halkı tarafından tanınan ve çok sevilen bir grup olduklarını" söyledi.

Yazarlar