SON DAKİKA
Tarih : 2020.05.29 17:40:18

Yedek Oyuncular Sahaya Uçak Merdiveniyle İndi

Almanya Bundesliga’da maçlar yeniden başlarken, İngiltere Premier Lig ve İtalya Serie A’da da başlangıç tarihleri resmen açıklandı... Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle askıya alınan İngiltere Premier Lig’de kulüpler, dün gerçekleşen toplantıda ligin 17 Haziran’da seyircisiz olarak başlaması konusunda fikir birliğine vardı.

VE KAMERALARIMIZ SOYUNMA ODASINDA!

‘Yeni normalleşme süreci’ yayıncılık anlamında bazı şeyleri değiştirmeye devam ediyor... Bundesliga’da sahadaki seslerin izleyiciye direkt ulaşması nedeniyle, İngiltere bu konuda önlem almayı planlıyor. Ceza gerektirebilecek söylemlerin TV’ye yansımasından endişe ediliyor. Yüksek sayıda abone kaybettiğini iddia eden yayıncı kuruluş da soyunma odasına kamera koyulması ve saha kenarından röportaj gibi değişiklikler için başvuru yaptı.

UÇAK MERDİVENİYLE

Bundesliga'da şampiyonluğa oynayan RB Leipzig, evinde Hertha Berlin ile 2-2 berabere kaldıkları maçta korona önlemleri kapsamında ilginç bir yönteme başvurdu. Yedek oyuncuların tribünde olması gerektiği kararı sonrasında tribün ile zemin arasında kolay bir geçmiş imkanı olmayan kulüp, çareyi uçaklara binişte kullanılan yürüyen merdivenlerde buldu. Havalimanından getirilen merdiven, ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Yazarlar