SON DAKİKA
Tarih : 2019.05.08 14:27:51

Yengenin Arkadaşları Uzman Olarak İşe Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla 18 Kasın 2018 de Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ile dünya evine giren spiker Tuğçe Saatman önceden çalıştığı Biensport şirketinden hem mesai arkadaşları hemde yakın arkadaşlarını THY Basın Müşavirliği uzman kadrosunda işe başlamasında referans olduğu iddia edildi.

Bir süre önce Katar'lı şirkete satılan Biensport şirketinden edinilen bilgiye göre kurumun değişik birimlerinde görev alan ve en son Acun medyada kısa bir dönem çalışan Ayşegül Palamutçu ve canlı yayın ekibinde editör olarak çalışan Emre Top ile birlikte Merve Sarıkaya ve İsmail Selim Eşsiz de Uzman olarak Basın Müşavirliğinde işe başladı.

Halen Türk Hava Yolları şirketinde uzman personel olarak ilk işe başlama ücreti 5500 ile 6300 Türk Lirası olarak değişiyor. Türk Hava Yolları'nda uzman olarak işe başlamak için müraacat edip sözlü mülakatlara katılıp işe başlamak için uzun süre bekleyen diğer adayların iddia edilen referansla hayal kırıklığı yaşadıkları öğrenilirken şirket içinde yenge Tuğçe Saatman'ın etkisinin arttığı da gelen haberler arasında.

Yazarlar