SON DAKİKA
Tarih : 2020.10.22 13:48:33

Yeni Gezi Rehberi: “Flyista” İle Seyahatin Tadını Çıkarın!

Seyahat severler için özel olarak hazırlanan gezi rehberi niteliğindeki flyista.com faaliyete geçti. Kültür-sanat, yeme-içme, teknoloji ve zaman kazandıran ipuçları ile seyahatlerin çok daha eğlenceli ve sorunsuz geçmesine olanak sağlayan flyista.com sadece “bir tık” uzağınızda.

Flyista, kültür ve seyahatten, yemeğe, teknolojiden iyi yaşama kadar birçok şeyi sunarken, anlık hava durumu, uçuşta yanınıza almanız gerekenlerin listesi, ilk kez seyahat edecek olanlar için tavsiyeler ve seyahatinizin başladığı andan sonuna kadar kişiye özel adeta asistan hizmeti sağlıyor. Seyahat edeceğiniz yerlere sizden daha önce gitmiş gezginlerin tecrübelerine de ulaşabileceğiniz.

Flyista’da, siz de faydalı olabileceğinizi düşündüğünüz bilgileri ve yaşadığınız tecrübeleri paylaşabiliyorsunuz. Flyista, sizlerin seyahatlerini veya günlük yaşamını daha eğlenceli, daha kolay ve daha verimli bir hale getirmek için sürekli olarak güncellenirken, size sadece yeni yerler keşfetmek, farklı kültürleri öğrenmek ve tatil planı yapmak kalıyor. Tüm seyahat planlamanızı müzik keyfiyle yapın! Heyecan arayan, maceraperest, çocuğuyla eğlenmek isteyen dahil 7’den 70’e her yaşa hitap eden Flyista, evinde vakit geçirmekten hoşlananlara bile yeni yerler keşfetme olanağı sunuyor.

Müziksiz olmaz diyenler için Flyista’nın birbirinden güzel şarkılarla oluşturduğu playlist ‘Flyista Yolculuk Şarkıları’, seyahatiniz boyunca Spotify kalitesiyle her zaman yanınızda oluyor. Bu ayrıcalığın yanı sıra gideceğiniz şehirlerin sesli anlatımları da ihtiyaç duyduğunuz her an Flyista podcast ile hizmetinizde. Seyahate çıkarken araştırma yapmayı ya da farklı kültürler keşfetmeyi çok mu seviyorsun? O zaman doğru adres Flyista…

Yazarlar