SON DAKİKA
Tarih : 2017.03.04 14:59:25

Yeni Havalimanı’na 15 Bin Kova Boya

Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın (İGA – İstanbul Grand Airport) su bazlı boya tedarikçisi oldu.
 
Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk fazına sektörün lider ve en çok beğenilen iç cephe ürünü Elegans Extra Yarımat’ın da içinde bulunduğu geniş bir portföyle hizmet verecek. 15 bin kova boya tüketimi öngörülüyor.
 
İlk fazı 2018 yılında devreye alınacak son yılların en önemli projesi İstanbul Yeni Havalimanı’nın boya ihalesini, katılan üreticiler arasından boya sektörünün öncü markası Polisan Kansai Boya kazandı. Böylelikle Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.
 
Yolcu sayısı, kapladığı alan, terminal binası ve otoparkı başta olmak üzere birçok alanda dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın tüm fazları tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcu kapasitesi ile 350’den fazla destinasyona uçuş imkânı sağlayan, dünyanın en önemli havacılık merkezi haline gelmesi bekleniyor.
 
EROL MİZRAHİ: “ULUSLARARASI İŞLERE İMZA ATIYORUZ”
 
Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, projenin tedarikçisi olacaklarından dolayı gurur duyduklarını belirterek; “İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye’de hatta dünyada son yıllarda geliştirilen özel projelerden belki en önemlisi. Cumhuriyet Tarihi’nin bu en büyük ve stratejik projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Gerek ürün gamımız gerekse kurumsal yapımız ile bu denli büyük bir projeye katkı sağlayacağımızı ve en iyisini sunacağımızı düşünüyoruz” dedi ve şöyle devam etti:
 
 
“Bu özel projede ürün gamımızda yer alan astar ve son kat boyalarla hizmet vereceğiz. Portföy içerisinde sektörün lider ve en çok beğenilen iç cephe ürünü Elegans Extra Yarımat ürünümüz de bulunmaktadır. 2018 yılı başında açılacak olan projenin ilk fazında ilk ön görülere göre 1.000.000 m2 ve üzeri, farklı ürün grupları ile birlikte 15 bin kova üzeri bir tüketim hesaplıyoruz. Geçtiğimiz ay bir dünya devi olan Japon Kansai Paint ile gücümüze güç kattık. Polisan Kansai Boya olarak, Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve uluslararası işlere imza atıyoruz.”

 

Yazarlar