SON DAKİKA
Tarih : 2017.10.24 14:45:36

İspanya’da 200 Şanslı Yolcuya Son Model Telefon Hediye Edildi

İroninin dibine vuran bir uygulamayla uçaklarda Note 7 uyarılarının aksine, samsung uçak yolculuğu yapan bir grup yolcuya Samsung Note 8 hediye etti.
 
Samsung Note 7’ni patlama ve yanma olaylarından sonra eğer bir uçak yolculuğu yapmışsanız, uçak personeli tarafından Samsung Note 7’ye özel bir anons yapıldığını duymuşsunuzdur. Uçak yolculuğu yapmayanlar için ise biz açıklayalım. Birçok havayolu şirketi uçaklarda yaptığı güvenlik uyarılarını sıralarken “Samsung Note 7 sahibiyseniz lütfen telefonunuzu kapatın ve uçuş boyunca açmayın. Eğer telefonunuzda duman salınımı olursa lütfen uçuş ekibine bildirin” şeklinde bir uyarı veriliyor. Son birkaç aydır verilmese de bu uyarı uygulaması Note 7 çıktığından beri veriliyor. Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde yer alan uçuş ve havayolu şirketinde bu uyarı yapılırken anladığımız kadarıyla Samsung bu güvensizlik ve sorunu ironik bir şekilde düzeltmek istiyor.
 
200 YOLCUYA NOTE 8 HEDİYE EDİLDİ
 
İspanya’nın Iberia Havayollarının IB 0513 sefer sayılı uçuşunda La Coruña’dan Madrid’e gitmek isteyen yolculara Samsung tarafından bir jest yapıldı. Telefonlar, uçuş görevlileri tarafından bir tepside sunuldu. Özür dilemenin en iyi yolu olarak gösterilen bu uygulamaya takdir edersiniz ki yolcular da çok sevindi. Aynı uygulamayı Türkiye uçuşlarında ve hatta otobüs seferlerinde de bekliyoruz (!) Samsung Note 8 ile bizden de özür dilensin…

Yazarlar