SON DAKİKA
Tarih : 2017.05.31 22:42:27

Şırnak’ta Bir Askeri Helikopterle İrtibat Kesildi

Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan 'coogeer' tipi helikopter kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılarak düştü. Kaza bölgesine arama-kurtarma ekiplerinin yanısıra çok sayıda sağlık personeli sevk edildi. İhlas Haber Ajansı (İHA), kazada 13 askerin şehit olduğunu duyurdu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada "İlimiz Uludere ilçesi Şenoba beldesinden kalkan coogeer tipi helikopterimiz kalktıktan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına takılması sonucu düşmüştür. Olay yerine kurtarma ekiplerimiz intikal etmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

İHA: 13 ASKER ŞEHİT OLDU

İhlas Haber Ajansı (İHA), kazada 13 askerin şehit olduğunu duyurdu. Helikopterin içerisinde 23. Sınır Tümen Komutanı ile albay ve yarbayların bulunduğu iddia edildi.

BAKAN IŞIK ŞIRNAK'A GİTTİ

Anadolu Ajansı Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın, Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde askeri helikopterin düşmesinin ardından bölgede incelemelerde bulunmak üzere Şırnak'a gittiğini duyurdu.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK:

YÜREĞİMİZE KOR ATEŞLER DÜŞTÜ

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek acı kazadan sonra Twitter'dan bir açıklama yaptı ve "Şırnak'tan acı bir kaza haberi, yine yüreğimize kor ateşler düştü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun..." mesajını paylaştı.

Ayrıntılar geliyor...

Yazarlar